PROPIETAT INTELECTUAL

MUAKAMUAK proporciona una sèrie de serveis en internet als seus usuaris i clients. Aquests serveis es el de crear articles de roba, cd’s de música i publicacions literàries. Els usuaris de muakamuak poden crear i adquirir productes per al seu propi ús o vendre’ls a través de la tenda on-line.

Mitjançant l’acceptació de les Condicions General d’Ús i Condicions particulars dels Col·laboradors prohibim explicitament qualsevol infracció de propietat intelectual i industrial. Demanem als propietaris dels anomenats drets que contacten amb nosaltres si algun usuari del nostre serveis ha comès alguna infracció d’eixos drets.

Qualsevol article o imatge que siga objecte de la infracció serà eliminant sense cap avís previ. Muakamuak es reserva el dret de prendre qualsevol mesura amb l’usuari, com cancelar definitivament el seu compte i prohibir-li l’ús dels serveis que li oferim o qualsevol altra mesura que muakamuak.com cree convenient.

Si creus que els teus drets de propietat intelectual i/o industrial o de pròpia imatge han sigut infringits per un usuari, fes-nos arribar una notificació amb la següent informació:

  1. Identificació del copyright, marca registrada o qualsevol element que s’haja infringit.

  2. L’adreça completa (URL) dels productes i/o dissenys.

  3. El teu nom, adreça, telèfon i correu electrònic.

  4. Una declaració on exposes de bona fe que el material objecte de la queixa infringeix la llei o els teus drets.

  5. Una declaració de que tota la informació proporcionada és correcta i real.

Les teus dades seràn tractades d’acord amb la nostra política de protecció de dades i seran exclusivament utilitzades per a cursar la teua queixa.

Pots enviar-nos aquesta informació per correu postal o correu electrònic a:

MUAKAMUAK Josep Orihuel Siscar C/ Camilo Pérez Pastor, 33-4-7 03780 Pego Alacant info@muakamuak.com